Підтримати нас

Нова виставка у Херсонському онкодиспансері

Автор статті
09 січня 2019 12:00
797
Поширити:

У «Галереї життя» Херсонського обласного онкологічного диспансеру відкрилася фотовиставка «Заповідна природа Таврійського краю».

Пацієнтам та відвідувачам лікарні  представлені 40 фотографій краєвидів і мешканців «Асканії-Нова», які зробив директор Біосферного заповідника Віктор Гавриленко.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

Всі фото Віктора Гавриленко.

Нагадаємо, Віктор Гавриленко - заслужений природоохоронець України, член Національної спілки фотохудожників України, майже 30 років завідує Біосферним заповідником «Асканія-Нова» імені Ф. Е. Фальц-Фейна.

"Фотографією я захопився багато років тому, коли заліз на дерево, висотою 25 метрів, щоб сфотографувати гніздо сірої чаплі, - розповів на відкритті виставки автор робіт. - З того часу зроблені тисячі знімків. Ті, що представлені тут, у Галереї, це фрагменти мого повсякденного життя, тому що вивчати природу і не відображати її на фото було би невдячно по відношенню до неї".

Крім того, як розказала головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур, колектив заповідника виділив 60 саджанців екзотичних та рідкісних дерев та кущів із розпліднику в дендропарку, і вже у лютневі вікна їх висадять на території лікарні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ