Підтримати нас

Незважаючи на карантин, херсонських боржників відключатимуть від газу

Автор статті
16 серпня 2020 03:00
824
Поширити:

Підприємство ТОВ «Херсонрегіонгаз» повідомило споживачів, що вже в серпні буде відключати злісних боржників від газопостачання їх помешкань.

Це рішення, як повідомляють на підприємстві, продиктовано "необхідністю формування запасів природного газу для забезпечення сталого постачання енергоносіїв у період опалювального сезону 2020-2021 років". Газівники повідомляють, що будуть змушені припинити постачати паливо херсонцям, у яких прострочено заборгованість станом на 1 серпня 2020 року. Причому, враховуватися будуть і борги за попередні періоди.

Термін боржникам дали до 20 серпня включно: причому, вони повинні розрахуватися повністю. Якщо цього не відбудеться, поставки газу припиняють, починаючи з 31 серпня. Відновити газопостачання можна буде лише за умови повної оплати всіх боргів. А після цього потрібно буде ще скласти новий договір про постачання газу.

Абонент може дізнатися про свою заборгованість, перевіривши особистий кабінет на сайті підприємства, або отримавши рахунки на оплату, або зателефонувавши за номерами телефонів: (0552) 32-76-43; 31-65-55.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ