Підтримати нас

Невигадані історії кохання

Автор статті
14 лютого 2019 14:13
1,941
Поширити:

У день закоханих, 14 лютого, в Херсонському міському ДРАЦСі утворився ажіотаж. В усіх залах приміщення укладаються нові шлюби кожні 20 хвилин.

Спеціально до Дня святого Валентина там були зняті часові обмеження графіку роботи у рамках заходу “Кохання поза часом”. В цей день молодята можуть подати заяву або укласти шлюб з восьмої ранку до півночі. Також пари можуть урочисто освідчитись у своїх почуттях, а подружжя зі стажем - оновити свої обітниці.

 

Закохані Марина та Ігор.

Закохані Марина та Ігор планували одружитися ще рік тому. Але весілля довелося перенести через те, що майбутній наречений пошкодив собі спину і лікар прописав йому носити корсет. Додатково сімейний лікар направив Ігоря пройти стандартне обстеження, щоб дізнатися більше про стан здоров’я свого пацієнта. Несподівано для всіх ультразвукове дослідження виявило в Ігоря злоякісне новоутворення в щитоподібній залозі. Чоловік терміново почав лікування і парі знову довелося відкласти своє весілля до більш вдалого часу.

 

Щасливі молодята після церемонії одруження.

У січні цього року Ігор переніс важку операцію з видалення щитоподібної залози. Весь цей час Марина підтримує коханого у боротьбі з недугом. Допомагають Ігорю і колеги по роботі. Вони оголосили збір коштів і передали на лікування чоловіка 30 тисяч гривень. Завдяки фінансовій допомозі всіх небайдужих Ігор вирушить до Львова проходити променеву терапію вже наприкінці лютого.

Марина та Ігор тепер офіційно чоловік та дружина.

Але до цього вони з Мариною вирішили побратися у день закоханих. На своєму весіллі молодята зізналися, що життєві випробування тільки зміцнили їх почуття, а підтримка рідних та друзів додала сил.

 

Слава і Наталя.

Історія кохання Слави та Наталі розпочалася вісім років тому. Вони не поспішали одружуватися і вирішили випробувати свої почуття часом та долею. А от батьки молодят ледь не втратили надію побачити своїх дітей у якості чоловіка та дружини. Довгоочікуване весілля сталося на День святого Валентина.

Вирішальний момент: молодята обмінюються обручками.

Батьки наречених.

За даними головного територіального відділу юстиції цьогоріч у День закоханих на Херсонщині одружилися 51 пара. З них 23 - у Херсонському міському відділі ДРАЦС.

Шлюбний вальс Слави та Наталі.

Захід “Кохання поза часом” на Херсонщині проходить вдруге. Торік в цей день у Херсоні утворилося 16 нових родин. Ще 42 шлюби зареєстрували в інших районах області. Остання пара офіційно створила родину о 23:45. Подали заяви про реєстрацію шлюбу 22 пари.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ