Підтримати нас

Напад на пенсіонерку та тринадцять п'яних за кермом: кримінальна хроніка минулої доби

Автор статті
15 грудня 2018 13:08
613
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині? 

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 532 заяви і повідомлення, серед яких 130 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої двілюдини були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 75 адміністративних протоколів, з них 13 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції звернулася 80-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що невідомий зловмисник у під'їзді будинку, де мешкає заявниця, шляхом ривку заволодів її сумкою. Проводиться перевірка.

В Корабельне відділення поліції зателефонувала 36-річна місцева жителька. Вона розповіла, що невідомий злодій шляхом підбору ключа проник в квартиру заявниці та здійснив крадіжку ювелірних виробів та грошей в сумі 35000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Нововоронцовського відділення поліції зателефонував 58-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік повідомив, що  32-річний мешканець районного центру, зловживаючи довірою заявника,  шахрайським шляхом заволодів автомобілем "ЖУК 7". За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ