Підтримати нас

У Херсоні суд позбавив волі грабіжника-рецидивіста

Автор статті
16 грудня 2020 12:30
861
Поширити:

У червні цього року в Херсонський міський відділ поліції зателефонувала 60-річна жителька мікрорайону Таврійський і повідомила, що її пограбували.

З її слів,, коли вона йшла з магазину додому, до неї підбіг невідомий чоловік, зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком та втік. Eже через годину підозрюваного затримали «по гарячих слідах». Нині суд обрав йому покарання і відправив за грати.

Потерпіла детально описала поліцейським прикмети нападника. Крім того, оперативники переглянули камери відеоспостереження, розташовані на цій вулиці, і встановили шлях, яким зловмисник втік. Так поліцейські з’ясували, що нападник зупинив таксі та поїхав у невідомому напрямку. Оперативники зв’язались із диспетчером служби таксі та встановили, що водій висадив пасажира біля одного з приватних домоволодінь міста. Приїхавши за цією адресою, поліцейські побачили у дворі чоловіка, прикмети якого були схожі на опис потерпілої.

Під час спілкування чоловік зізнався у вчиненні злочину та віддав зірвані ланцюжок та хрестик.

Зловмисником виявився 28-річний херсонець, який раніше вже неодноразово мав проблеми з законом за аналогічні злочини. Лише наприкінці березня він звільнився з тюрми.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ