Підтримати нас

На одній із АЗС Херсонщини вилучено 3 тисячі літрів "тіньового" пального

Автор статті
22 грудня 2021 14:00
958
Поширити:

Автозаправну станцію, що працювала без оформлення відповідних дозвільних документів на території Виноградівської територіальної громади, виявили співробітники Державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Як повідомив в. о. начальника відомства Ігор Клим, під час перевірки щодо нелегальної реалізації підакцизних товарів податківці виявили, що на заправці проводять тіньовий продаж пального.

Зберігали та реалізували паливно-мастильні матеріали без реєстрації акцизного складу, не було також ліцензії на право  роздрібної торгівлі пальним та інших документів дозвільного характеру. Звісно,  касову техніку тут також не використовували. Та й саме складське приміщення, де “розгорнули” торговельну діяльність, було у вкрай занедбаному стані. 

Фото ГУ ДПС у Херсонській області, АРК та м. Севастополі

Фахівці податкового відомства виявили тут 2 тис. літрів дизельного пального та 1 тис. літрів бензину. 

Сам бізнесмен, який займався нелегальною торгівлею, навіть не був зареєстрованим як суб'єкт господарювання. 

Усі три тисячі літрів паливно-мастильних матеріалів  вилучено, а на порушника складено протокол за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за провадження підприємництва без державної реєстрації як суб’єкта господарської діяльності. 

Нелегальному підприємцеві загрожують штрафні санкції від 17 тис. до 34 тис. гривень, з конфіскацією товару та коштів, отриманих в результаті тіньової торгівлі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ