Підтримати нас

На Херсонщині “знімають порчу” шахрайки, крадуть мопеди, шахраюють з банківськими картками

Автор статті
13 листопада 2020 09:00
925
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 465 звернень, серед яких 103 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 117 адміністративні протоколи, з них 8 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Великоолександрівське відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річної місцевої жительки, яка розповіла, що невідома особа під приводом зняття порчі викрала у неї з будинку 23 тисячі 800 гривень. 

У Чаплинське відділення поліції надійшло повідомлення від 55-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий проник на подвір’я будинку, звідки незаконно заволодів мопедом. 

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 45-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомий шахрайським шляхом зняв з її банківської картки 3000 гривень. 

Також у чергову частину Голопристанського відділення поліції звернулася 49-річна мешканка села Рибальче. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував незнайомець, представившись працівником служби безпеки банку. Він повідомив, що хтось намагався зняти з картки жінки гроші і банк був вимушений заблокувати картку. Далі незнайомець запропонував розблокувати картку і попросив заявницю назвати свої особисті дані, номер картки та PIN-код. Жінка назвала усі  реквізити, після чого з її рахунку зникли 40 тисяч гривень.

У такий же спосіб «банківські» шахраї ошукали й 41-річну мешканку Нової Каховки. Аферисти зняли з картки жінки 20 тисяч гривень.

За цими фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ