Підтримати нас

На Херсонщині рибпатрульні викрили чергових порушників

Автор статті
27 грудня 2019 13:02
649
Поширити:

У понеділок, 23 грудня, 2019 року в ході проведення оперативних заходів в акваторії Каховського водосховища, поблизу с. Таврійськ Каховського району затриманий місцевий мешканець, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям.

За допомогою мисинової сітки порушник виловив 3 кг риби: короп (молодь) – 4 екз. та лящ (молодь) – 2 екз. Збитки, завдані водним біоресурсам, складають 1 564 грн.

Про це повідомляє Херсонський рибоохоронний патруль.

Згодом державні інспектори викрили порушника, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям – сіткою з мисини. Він рибалив на р. Інгулець, біля с. Дар’ївка Білозерського району Херсонської області. У сітці браконьєра знаходилось 38 екз. карася сріблястого загальною вагою 8 кг. Збитки становлять 561 грн.

Також в акваторії р. Дніпро, в адмінмежах с. Львове Бериславського району, припинено аналогічне порушення правил рибальства. Громадянин мисиновою сіткою впіймав чотири екз. щуки (молодь). Збитки, спричинені рибному господарству діями порушника, склали 1 360 грн.

На винних осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову та водні біоресурси вилучено до рішення суду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ