Підтримати нас

На Херсонщині поліція затримала водія, що збив пішохода

Автор статті
04 січня 2020 16:00
701
Поширити:

Вчора, 3 січня, близько 10:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в м. Берислав стався наїзд на пішохода.

Чоловік в тяжкому стані був доставлений в районну лікарню, де від отриманих травм помер. Наразі слідчим обласного главку поліції водієві транспортного засобу оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Як розповів т.в.о. начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євген Шаталов, попередньою причиною дорожньо-транспортної пригоди є ненадання при проїзді перехрестя 40-річним водієм автовишки «ГАЗ-5312» переваги в русі 80-річному пішоходу, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті пенсіонер отримав тілесні ушкодження несумісні з життям. За порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого, передбачене покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі встановлюються всі обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ