Підтримати нас

На Херсонщині поліція вилучила з незаконного продажу ялинки та піротехніку

Автор статті
20 грудня 2019 10:45
672
Поширити:

На Херсонщині поліцейські вилучили з незаконного продажу 80 ялинок та понад 1000 одиниць піротехніки.

За перші дні проведення на Херсонщині профілактичного відпрацювання щодо перевірки законності реалізації ялинок, працівники поліції відкрили 2 кримінальні провадження за ст.246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» Кримінального кодексу України у Голопристанському та Горностаївському районах. Дільничні поліцейські викрили 8 фактів торгівлі ялинками у невстановлених місцях. Вилучено 80 ялинок на суму понад 25 тисяч гривень.

Поліція нагадує, що кожне хвойне дерево підлягає маркуванню пластиковими бірками зі штрих-кодами. Тільки за наявності таких ярликів ялинка вважається законно придбаною.

Також поліція посилила контроль за місцями продажу піротехнічних засобів, у продавців яких перевіряють наявність відповідних документів. За чотири дні відпрацювання вилучено понад тисячу одиниць піротехнічних засобів на суму приблизно 10 тисяч гривень.

Дільничні офіцери поліції викрили чотири факти торгівлі піротехнікою у невстановлених місцях. Складено 6 адміністративних протоколів за ст.195-6 «Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ