Підтримати нас

На Херсонщині направлено в суд справу щодо сутенера, який втягнув у заняття проституцією неповнолітніх

Vgoru
Автор статті
03 жовтня 2017 04:55
634
Поширити:

Згідно з зібраними слідством доказами відомо, що від дій сутенера-таксиста постраждали чотири дівчини віком від 12 до 19 років, яких він розбещував та втягнув у заняття проституцією. Усі потерпілі з неблагополучних родин. Зловмисник давав дівчатам вживати наркотики, після чого відвозив їх до клієнтів. Усі зароблені повіями гроші (від 600 до 1000 гривень) він забирав собі. Іноді міг дати дівчині 100 гривень. Крім того, він сам користувався послугами неповнолітніх.

Під час проведення обшуків у автомобілі-таксі та за місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили пістолет, канабіс, гроші, виручені від злочинної діяльності та мобільний телефон, за допомогою якого чоловік зв’язувався з клієнтами.

Також вилучена порнографічна продукція, виготовлена сутенером, за участю 12-річної дівчини. Світлини неповнолітньої зловмисник демонстрував потенційним клієнтам.

- Наразі 48-річний зловмисник заарештований та знаходиться у слідчому ізоляторі. Чоловік обвинувачується по восьми статтям Кримінального кодексу України, його справа направлена в суд, - повідомив начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олег Шанько.

Відкриті кримінальні провадження за ст.149 Кримінального кодексу України "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини", ст.153 КК України "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ст.156 КК України "Розбещення неповнолітніх", ст.263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", ст.301 КК України "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів", ст.302 КК України "Створення або утримання місць розпусти і звідництво", ст.303 КК України "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією" та ст.307 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ