Підтримати нас

На Херсонщині реалізують програму «Доступні кредити 5-7-9%»

Автор статті
24 лютого 2020 05:00
696
Поширити:

Петро Маркін опікується розвитком туризму на Херсонщині та для цього вирішив скористатися державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

Чоловік звернувся до банку, аби закупити електроавтомобілі, які б допомагали уникати забруднення навколишнього середовища. Зараз його запит опрацьовується.  Про це повідомила пресслужба ХОДА.

Петро та інші підприємці області стали учасниками семінару з реалізації в регіоні пільгової програми кредитування «Доступні кредити 5-7-9%», який відбувся в обласній державній адміністрації.

Важливість упровадження в області державної програми відзначив очільник Херсонщини Юрій Гусєв: «За словами представників бізнесу, найбільша проблема – доступ до ресурсів. Те, що вони дорогі, їх важко отримати. Сьогодні створені умови для розвитку малого підприємництва. Наш регіон має стати одним з лідерів у впровадженні кредитної програми».

Як виглядає портрет учасника державної програми «Доступні кредити 5-7-9%»? Як впливає набір додаткових робітників на зниження відсоткової ставки? Яка максимальна ставка кредиту? Про це та багато іншого під час семінару розповіли представники державних банків.

На Херсонщині вже є успішні приклади. У другий день старту програми фермерське господарство отримало кредит в розмірі майже 800 тис. грн терміном на 60 місяців. Кошти господарство використало для закупівлі нового трактора.
Найближчим часом буде укладено ще ряд кредитних договорів на будівництво сучасної теплиці, придбання нової зрошувальної машини, обладнання для переробки с/г продукції тощо.

Детальну інформацію про умови державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» можна отримати за посиланням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ