Підтримати нас

На Херсонщині фіксують дедалі більше дорожньо-транспортних пригод з трагічними наслідками

Автор статті
22 вересня 2020 08:28
483
Поширити:

У минулі вихідні на Херсонщині сталося чимало  дорожньо-транспортних пригод з трагічними наслідками. У трьох із них загинули люди, інші три події призвели до тяжких травмувань їх учасників. 

Як повідомляють у поліції, минулої суботиі, 19 вересня, о 04:50 у Високопільському районі 22-річний водій мотоцикла «Hyosung GT 250R», не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево. Водій отримав важкі  ушкодження і помер ще до приїзду «швидкої допомоги».

Того ж ранку у Чаплинському районі поблизу села Хрестівка 22-річний водій автомобіля «BMW 528і», не дотримавшись швидкісного режиму,  наїхав на двох погонщиків худоби. Один із них загинув на місці події, інший помер під час надання медичної допомоги. Водій того ж дня був затриманий поліцією.

Також 19 вересня близько 08:30 у Горностаївському районі на автодорозі «Ольгине-Братолюбівка» водій  «ГАЗ 3302», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та  зіткнувся з автомобілем «Рено Мастер». Водіїв обох автомобілів з переламами ніг  доставили в Каховську районну лікарню.

Того ж таки дня у Каховському районі 35-річний водій  «Рено Дастер», на великій швидкісті не впорався з керування, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Автомобіліст у важкому стані потрапив до реанімації районної лікарні.

У неділю, 20 вересня, близько 21:30 у Каховському районі біля села Завітне 44-річний водій автомобіля «Мерседес С-200» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет і від  ушкоджень помер на місці події.

20 вересня близько 16:40 у Херсоні на Миколаївському шосе поблизу авторинку водій автомобіля марки «Toyota Rav-4» під час виїзду з прилеглої території проявив неуважність, не надав перевагу в русі автомобілю марки «ВАЗ 2110», в результаті чого сталося зіткнення. Після ДТП водія «ВАЗа» з чисельними  ушкодженнями  доставили в обласну лікарню.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ