Підтримати нас

На Херсонщині вдалося ліквідувати лісові пожежі

Vgoru
Автор статті
11 травня 2022 09:19
1,002
Поширити:

Мешканці Херсонської області повідомляють, що завдяки надзусиллям і особистій ініциативі вдалося ліквідувати лісові пожежі, які останніми днями сталися в окремих громадах регіону.

Зокрема, про це повідомляють у Чулаківській територіальній громаді. 

“Дякуємо всім жителям села Рибальче, Забарино, Виноградове, Пам'ятне, Садово! Всім, хто допоміг e нашій спільній біді! На даний момент ліс ліс не горить. Пожежу ліквідовано”, - пишуть чулаківці. 

У дописі інформують, що пожежу тушили  два дні поспіль власними руками 

“Дякуємо всім, хто дав  топливо. Дуже багато людей відгукнулося та допомогло. Разом ми сила!, - підкреслюють члени громади.

Як би там не було, ліквідування цих пожеж - лише, так би мовити, “локальний” успіх у боротьбі зі стихійним лихом. Адже взагалі зараз, коли триває окупація Херсонщини, вирішити проблему лісових пожеж дуже складно. Уже неодноразово повідомлялося, що ані лісників, ані рятувальників з лав ДСНС окупанти не підпускають до гасіння пожеж у лісах на Херсонщині. Тож чим не чекати на нові масштабні загоряння у лісах? До того ж, треба звернути увагу на те, що температура повітря на Херсонщині з кожним днем підвищується, а суттєвих опадів, за прогнозами синоптиків, не передбачається. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ