Підтримати нас

На Херсонщині поліція встановила особу водія, який збив на смерть двох людей і втік

Автор статті
22 липня 2021 09:36
1,123
Поширити:

У ніч із середи 21 липня на четвер 22 липня на Херсонщині на автотрасі між Каховкою й Малокаховкою сталася трагічна ДТП, у якій загинуло двоє людей. Як вдалося з'ясувати поліції, загиблими виявилися 36-літній житель Київської області та 39-річний житель Закарпаття.

Вони йшли проїжджою частиною, коли на них зненацька налетів позашляховик. Обидва чоловіки загинули на місці події, а водій автомобіля втік.

Поліцейські знайшли уламки бампера, вони, як встановило слідство, належали позашляховику “Лексус” чорного кольору. Поліція виявила, що машиною володіє 35-річний одесит, а в одному з домоволодінь у селі Малокаховка було знайдено саме той “Лексус”. А проте давати які-небудь пояснення фігурант відмовився.

Водія затримали. У нього взяли аналізи на алкоголь, адже його поведінка викликала підозру, що чоловік може бути в нетверезому стані. Попередня правова кваліфікація події – ч.4 ст.286-1 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ