Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські врятували чоловіка від самогубства

Автор статті
06 грудня 2021 11:53
748
Поширити:

Житель міста Олешки після сварки зі співмешканкою намагався стрибнути з мосту у Дніпро. На щастя, поліцейські встигли вчасно і відмовили чоловіка від непоправного вчинку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У суботу, 4 грудня, приблизно о 15:30 в поліцію Олешок зателефонував місцевий житель і повідомив, що його друг виклав у соцмережі фото з постом, що збирається стрибнути з мосту через Дніпро. За лічені хвилини на місце під’їхали працівники сектору реагування Олешківського відділення поліції. Чоловік стояв біля поручнів мосту, поліцейські почали з ним перемовини. Громадянин був у пригніченому стані і пояснив, що посварився зі співмешканкою, тому хотів звести рахунки з життям.

Поліцейські кілька хвилин розмовляли з чоловіком, заспокоїли його, запропонували зателефонувати його рідним та повернутися в місто. Чоловік погодився і разом з ними поїхав до відділення, де на нього вже чекали рідні. Усі разом розмовляли з чоловіком, переконували, що будь-які проблеми можна вирішити, що життя – найцінніше і обіцяли завжди його підтримувати у складний час.

Чоловік пообіцяв більше не думати про самогубство, після чого рідні забрали його додому.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ