Підтримати нас

Можливості для фотографів, художників та майстрів слова

Автор статті
21 травня 2020 15:13
979
Поширити:

Фотографічне видавництво Periscope оголошує Open Call, тобто прийом заявок для авторів фотосерій, художників, мистецтвознавців, поетів та авторів короткої форми прози, дотичних до  Миколаєва та Херсона, які репрезентують особливості цих міст.

Псля відбору робіт буде видана третя та четверта фотокнига з циклу «Альтернативна Археологія». Це серія книг про міста України із супутніми текстами.

Раніше Periscope уже презентував свої альманахи.  Перша книга була про окупований Луганськ, її видали у 2018. Далі засновники видавництва Анатолій Татаренко та Лео Троценко вирішили "рухатися" зі Сходу на Захід і присвятили другий альманах Ужгороду. Він вийшов у цьому році. Тепер черга півдня.

"Термін "археологія" тут вживається радше метафорично. Ми збираємо різні погляди на місто та його досвіди, які відбиваються на світлинах. Це цікаво, а можливо, навіть знадобиться в найближчому майбутньому дослідникам міста, урбаністам чи краєзнавцям”, - кажуть організатори проєкту.

Матеріали приймаються з 18.05.2020 по 01.07.2020 Деталі за посиланням —https://periscope-ua.tumblr.com/open%20call?fbclid=IwAR2LrIU_89iWHkAAJj8nQ0c8EMECVwFiBWEKLENWhvnJXhvfBOwMyISC8pM

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ