Підтримати нас

Магнітні бурі в квітні 2019: прогноз на місяць

Vgoru
Автор статті
19 березня 2019 09:03
711
Поширити:

Прогноз магнітних збурень на квітень 2019 року.

Отже, середина весни в порівнянні з бурхливим і активним березнем, обіцяє бути більш спокійною за силою прояви сонячної активності. Проте, впродовж місяця очікується кілька серйозних магнітних збурень в середині квітня. Приємна новина: на Великдень 2019, виходячи з прогнозу, магнітних сплесків не очікується, отже свято пройде в спокійній геомагнітної обстановки.

Незначні магнітні коливання можливі 16, 22, 25 квітня.

Крім того, досить серйозні магнітні бурі очікуються 12, 23 і 24 квітня.

Як захистити себе від впливу магнітних збурень

В період сильних магнітних збурень навіть у здорової людини може розболітися голова, з'явитися втома і нездужання, а також безпричинно погіршитися настрій. Тим більше люди, залежні від перепадів космічної погоди, більш чітко відчувають на собі навіть незначні сплески сонячної активності.

У особливо чутливих людей під час магнітних бур організм реагує більш гостро: порушується робота серцево-судинної системи, загострюються хронічні захворювання, може підвищуватися артеріальний тиск і рівень адреналіну в крові, з'являються занепокоєння і страхи.

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, медики рекомендують не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильний раціон харчування і водний режим. Також під час магнітних збурень обмежте далекі переміщення і поїздки і обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ