Підтримати нас

Кримінальна хроніка за минулу добу

Vgoru
Автор статті
25 червня 2021 10:00
781
Поширити:

До підрозділів Національної поліції в Херсонській області впродовж минулої доби надійшло 754 заяви.

За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. 

Лише складено 146 адміністративних протоколи за порушення правил дорожнього руху, з них 11 -  за керування у нетверезому стані.

Ось деякі приклади кримінальних правопорушень:

- до “Єдиного центру 102” поліції Херсонщини зателефонував мешканець Нової Каховки. Він розказав, що йому зателефонував невідомий, і представившись працівником служби безпеки  банку, сповістив, ніби картка чоловіка заблокована. А для її розблокування необхідно назвати реквізити. Потерпілий без вагань назвав дані картки. Після розмови з рахунку чоловіка були зняті 44 тисячі гривень, про що надійшло SMS-повідомлення. Нині проводиться перевірка.

-  під час патрулювання в Новій Каховці поліцейські зупинили підозрілого хлопця, який порушував публічний порядок. Під час складання адміністративних матеріалів та проведення поверхневої перевірки, поліцейські вилучили у правопорушника пакетик з кристалічною речовиною.  Вилучене направили на экспертизу.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ