Підтримати нас

Комунальні служби працюють у Херсоні в штатному режимі – фотокореспондент “Вгору” Олександр Корняков

Vgoru
Автор статті
31 січня 2023 10:40
565
Поширити:

Сміття вивозиться, мережі ремонтуються, вулиці прибираються. Про те як працюють комунальники в Херсоні – в ефірі медіаплатформи “Вгору” розповів фотокореспондент Олександр Корняков.

“Зранку прокинувся, дивлюся, ожеледиця. Але дорога біля мого будинку була вже посипана. Снігоприбиральна техніка проїхала”, – повідомив кореспондент.

Загалом, за словами нашого фотокореспондента, комунальників у місті багато. Зранку вивозять сміття, підмітають вулиці. Працівники Водоканалу ремонтують мережі, електрики відновлюють електропостачання. Херсон – живе, попри постійні обстріли.

“Наскільки я знаю в комунальному підприємстві “Парки Херсона” шукають людей. Там, здається, зі 100 до 250 працівників розширили штат. Обіцяють дуже гарну зарплату”.

Працює в місті також громадський транспорт, таксі. Щоправда, переважно до обіду, каже Корняков. Після 14 години, як правило людей на вулицях значно меншає.

Немає нарікань у херсонців і на роботу аптек, магазинів та гуманітарних штабів.

А серед найпоширеніших запитань, які задають нашому фотокореспонденту місцеві жителі, коли бачать його за роботою – де можна взяти бронежилет та коли закінчиться війна.

Повне інтерв’ю дивіться ТУТ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ