Підтримати нас

Колаборанти Каховки не задоволенні рішенням окупантів закрити місцеву лікарню

Vgoru
Автор статті
21 березня 2023 10:20
5,142
Поширити:

Гауляйтер Каховки павло філіпчук розкритикував рішення окупаційного “міністерства охорони здоров’я Херсонщини” про закриття місцевої лікарні та вивезення з неї медичного обладнання. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

“У своєму останньому відеозверненні до мешканців міста гауляйтер Каховки павло філіпчук підтвердив, що окупанти дійсно видали “наказ” про закриття місцевої лікарні та вивезення всього обладнання з неї. Колаборант назвав такі дії “міністерства” неправильними та заявив, що загарбники були змушені поновити прийом лікарів. Водночас відновлювати повноцінну роботу лікарні, за словами Філіпчука, росіяни не збираються”, – йдеться в повідомленні. 

За даними видання, наприкінці лютого 2023 року в поліклініці КНП “Каховська центральна міська лікарня ім. родини Панкеєвих” відновився консультативний прийом лікарів. Також поновилася робота денного стаціонару та лабораторії. Усім іншим пацієнтам окупанти радять звертатися до лікарень Генічеського, Скадовського районів або Криму. 

Раніше ми повідомляли, що росіяни продовжують вивозити майно державних установ, банків, дороге обладнання з підприємств, а також грабують місцевих жителів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ