Підтримати нас

Кінотеатр наодинці: 5 фільмів, які варто переглянути на великому екрані телевізора SONY

Автор статті
11 вересня 2018 08:18
839
Поширити:

Є фільми, які хочеться подивитися наодинці – щоб до кінця перейнятися сюжетом, проаналізувати кожну проблему, врешті решт, побути сам на сам зі своїми роздумами. І це не обов’язково мають бути драми – іноді навіть комедії змушують кілька годин провести в пошуках відповідей на найрізноманітніші питання стосовно сенсу буття.

Такі стрічки найкраще переглядати двічі – перший раз у кінотеатрі, щоб отримати флер емоцій від прем’єри, а вдруге – вдома, на великому екрані і телевізори SONY 55 дюймів з мережі Мойо - найкращій вибір для такого перегляду у цілковитій тиші з чашкою гарячої кави.

Фільми для домашнього перегляду з SONY

З яких фільмів для вдалого «старту» варто почати їхню експлуатацію?

  • Вічне сяйво чистого розуму. Вічний фільм з улюбленим актором мільйонів – Джимом Керрі, котрого всі звикли бачити у амплуа яскравого коміка. Стрічка відкриває з іншої сторони не лише популярного актора, а й багато життєвих цінностей, які раніше здавалися незначними. Так, історія складна для сприйняття, динамічна і іноді заплутана, але точно варта перегляду, навіть неодноразового.
  • Престиж. Це дещо більше, ніж просто фільм. А що, якщо людське життя стоїть всього на трьох китах, одним з яких є ілюзія, а про інші можна дізнатися безпосередньо під час перегляду? Стрічка не залишить байдужими навіть справжніх скептиків – вона точно примусить задуматися, проаналізувати свої погляди на життя та змінити напрям деяких думок.
  • Одержимість. Кинути все заради досягнення мрії всього життя? Це складно, але можливо. Особливо, якщо на кону щастя, бажання бути найкращим та неймовірні досягнення. Фільм про досягнення цілей, про те, чого коштує здійснення найзаповітніших мрій і як «самокатування» впливає на дисципліну, розвиток умінь та навиків.
  • 1+1. Історія про те, як одна випадкова зустріч може змінити життя. Дивна дружба, якої могло б ніколи не бути, цікавий сюжет з купою смішних моментів та зворушлива кінцівка – от і вся формула ідеальної «їжі для роздумів». Фільм, гідний сторазового перегляду вдома на великому екрані телевізора SONY.
  • Порятунок. Вестерн, який неможливо дивитися без сліз. Помста, сімейні цінності, невпинна лють та жахлива жорстокість – у цій стрічці все переплітається воєдино. Фільм весь час тримає у напрузі, примушує думати, іноді заплющувати очі від страху, а іноді – завмирати від подиву. Чудова акторська гра лише доповнює продуманий сюжет.

Список фільмів, які варто переглянути на великому екрані, можна розширювати в залежності від власних вподобань. Дізнатися, як виглядають та якими технічними характеристиками володіють великі 55-дюймові телевізори SONY, можна у будь-який зручний час на офіційному сайті популярної компанії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ