Підтримати нас

Херсонців запрошують на показ фільму «Жінка в полоні»

Автор статті
28 липня 2019 07:00
636
Поширити:

У вівторок, 30 липня, у Всесвітній день протидії торгівлі людьми, жителів Херсонщини запрошують на безкоштовний показ документального фільму «Жінка в полоні».

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.

Фільм покажуть одночасно в усіх областях України.

Це історія сучасного рабства. «Жінка в полоні» — це фільм про Маріш, 52-річну угорку, яка служить одній родині вже десятиліття, працюючи по 20 годин на день без оплати. Її гнобителі відібрали в неї документи, і їй не можна виходити з дому без дозволу. З нею поводяться, як з твариною: годують недоїдками і не надають ліжка для сну. Маріш проводить дні зі страхом у серці, але мріє про те, щоб повернути собі своє життя. Присутність камери допомагає їй усвідомити, що вона – не одна. Вона починає проявляти довіру. Після двох років зйомок вона збирається з духом і розказує про свій план: «Я втечу». У фільмі простежений героїчний шлях Маріш назад до свободи.

Довідково: У 2013 році Генеральна Асамблея організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Показ відбудеться о 18.00 в ККЗ «Ювілейний».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ