Підтримати нас

Херсонців запрошують на громадські обговорення про перейменування Комсомольського району

Автор статті
10 грудня 2015 04:56
556
Поширити:

У Херсоні з 9-го грудня 2015 р. до 10 лютого 2016 р. пройдуть громадські обговорення щодо перейменування Комсомольського району в Корабельний район.

Про це йдеться у розпорядженні Херсонського міського голови Володимира Миколаєнко № 771р від 09.12.2015.

 

Про проведення громадського обговорення

 

З метою врахування громадської думки з питання перейменування Комсомольського району у місті Херсоні та неухильного дотримання норм Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», керуючись частиною четвертою статті 1 та частиною шостою статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», підпунктом 10 пункту «б» статті 32, пунктом 1 частини першої статті 37, пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести громадські обговорення з 09.12.2015 до 10.02.2016 щодо перейменування Комсомольського району в Корабельний район.

2. Визначити відповідальним за організацію та проведення громадського обговорення управління містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування міської ради (Ножко Є.О.).

3. Управлінню містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування міської ради (Ножко Є.О.) забезпечити:

3.1. Оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів.

3.2. Збір та реєстрацію пропозицій і зауважень громадського обговорення, оприлюднення його результатів.

3.3. Підготовку звіту та узагальнення аналізу пропозицій, що надійшли під час громадського обговорення.

3.4. Складання протоколу за результатами проведення круглого столу.

4. За результатами отриманих пропозицій, скликати засідання круглого столу з порушеного питання 08.02.2016, о 10.00, у малому залі виконавчого комітету Херсонської міської ради, за адресою: просп. Ушакова, 37, ІІ поверх.

5.Відділу інформаційного та  програмного забезпечення  міської ради (Букін В.О.) оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів, а відділу громадських зв'язків міської ради висвітлити дане розпорядження у засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Черевка С.М. 

 

Міський голова В.В.Миколаєнко

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ