Підтримати нас

Херсонців просять допомогти з організацією перевезень медиків

Автор статті
25 березня 2020 08:39
735
Поширити:

Волонтерам треба буде підсумувати в одній таблиці розрізнені дані: звідки забирати та куди везти медичний персонал. 

Про це написав у фейсбук радник херсонського міського голови Артур Мадатян:

"Потрібно узагальнити та звести в єдину Excel таблицю інформацію щодо локацій місць, звідки потрібно забирати, та в які лікарні везти медичний персонал, — зазначив Артур Мадатян. — На основі цих даних будуть розроблені спеціальні маршрути".

Взяти участь у створенні таблиці можна, поставивши «+» до оригіналу поста у фейсбуці. Всім зацікавленим напише Артур Мадатян, організуючи подальшу роботу. Інформацію треба обробити швидко, адже як зазначено у публікації, останній строк обробки даних — сьогодні, 25 березня. 

Як ми розповідали раніше, в Херсоні вже організували спеціальні рейси для перевезення медиків.

Також ми писали, що в Херсоні скасували безкоштовний проїзд у громадському транспорті для пільговиків.

Нагадаємо, постановою Кабінету міністрів України з 12 години дня 18 березня заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями). Також уряд заборонив регулярні перевезення більше 10 пасажирів одночасно у міських трамваях, тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі («маршрутках»). За порушення — кримінальна відповідальність і штраф від 17 до 32 тисяч гривень або позбавлення волі до трьох років.

Раніше ми писали, що херсонські перевізники пропонували міській владі тимчасово підвищити тариф на проїзд у громадському транспорті або компенсувати вартість пального. За їх словами, це б дозволило перевозити містян, незважаючи на чинні обмеження — 10 людей у салоні.

Крім цього ми писали, як херсонці намагаються доїхати до місця роботи: вибивають скло в автобусах та б’ються з водіями. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ