Підтримати нас

Херсонцям розповіли про переваги військової служби за контрактом

Vgoru
Автор статті
09 лютого 2016 05:20
679
Поширити:

Збройні Сили України гарантують працевлаштування. В цьому під час прес-конференції, присвяченій контрактній службі у ЗСУ, запевнив військовий комісар Херсонського об’єднаного міського військового комісаріату, полковник Олександр Зіньковський.

Воєнком звернув увагу присутніх на те, що військові частини здатні запропонувати не тільки достойну заробітну плату, а й широкий вибір професій. Олександр Зіньковський зазначив що всіх, хто звернеться до військкомату і будуть придатні до служби, працевлаштують до ЗСУ, а також, за потребою, і навчать новій професії.

Олександр Зіньковський розповів, що для того, щоб піти служити на контракт до ЗСУ, слід звернутись до військкомату. Там можна отримати всю необхідну інформацію, а також перелік потрібних документів. Серед них воєнком відзначив такі, як довідка про відсутність судимості, сертифікат від нарколога та психіатра, він також наголосив, що їх можна зібрати за 3-5 днів. Після цього бажаючий служити у ЗСУ за контрактом має пройти медичну комісію. Відправлення до навчальних центрів відбувається два рази на місяць. Вікові обмеження для контрактної служби – від 18 до 60 років у особливий період, як зараз, та від 18 до 40 років у мирний час.

До військової служби за контрактом закликають також і офіцерів запасу, які раніше були скорочені. Олександр Зіньковський запевнив, що офіцери запасу, які отримують пенсію, будуть отримувати її і під час служби за контрактом.

Окрім військової служби за контрактом, Збройні Сили України пропонують отримати вищу освіту у військових навчальних закладах. Олександр Зіньковський відзначив, що військова освіта, по-перше, безкоштовна, а по-друге, гарантує 100% працевлаштування, адже ЗСУ мають велику базу вакансій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ