Підтримати нас

Херсонці проводять онлайн лекції та майстер-класи

Автор статті
31 березня 2020 03:00
889
Поширити:

Від самоізоляції до самореалізації. Як провести карантин удома з користю.

Нагадаємо, уряд продовжив карантин до 24 квітня та рекомендував не виходити з дому без нагальної потреби.

Для багатьох «диванне» життя зламало звичний ритм. Проте онлайн індустрія пропонує безліч цікавинок, якими можна зайнятися, не виходячи з дому.

Зокрема, у Херсоні активні діячі практикують дистанційні лекції та майстер- класи, надихають на нові звершення та діляться своїм позитивом на особистих сторінках у Фейсбук.

Світлана Юр’єва – художниця, вчить простим та цікавим технікам навіть тих, хто ні разу не тримав у руці пензля, чи, як у випадку зі Світланою, малювати всім, що під рукою (помада, кава, олівці в воску та ін.). Світлана організовує онлайн зустрічі зі своїми глядачами та ділиться секретами малювання у прямому ефірі.

Ірина Саліхова – вчить танцювати популярні сальсу та бачату. Ірина налаштовує онлайн трансляцію та показує основи танцю, від базових рухів для початківців до більш складних елементів. Всіх, хто не встиг приєднатися онлайн, чекає сюрприз, адже записи уроків залишаються на сторінці у вільному доступі.

Єгор Сидорович – історик, екскурсовод, пише пости про детективні та невідомі раніше пригоди херсонців сторічної давнини, проводить віртуальні екскурсії по Херсону. Легко подає матеріал як для дорослих, так і дітей. У розповідях Єгора відкривається історія рідного міста в нових невідомих фактах.

Ось так життя на карантині дозволяє урізноманітнити дозвілля та відкрити для себе хобі, для яких раніше бракувало часу. А допоможуть у цьому  наші земляки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ