Підтримати нас

Херсонський губернатор віддав на 49 років землю співмешканці свого радника

Vgoru
Автор статті
08 листопада 2016 06:00
638
Поширити:

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв підписав розпорядження про надання дозволу фізичній особі Олені Позняк на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду на 49 років земельної ділянки площею 0,6 га.

Ділянка знаходиться на території Великокардашівської сільради і  буде виділена з земель запасу державної форми власності водного фонду. Хоча офіційно ділянка виділяється під сінокіс.

Олена Позняк працює директором ТОВ «Херсонагропродукт», засновниками якого є Володимир Білий та його дочка Влада Біла. Позняк і Білий прописані за однією адресою.

Володимир Білий також є радником голови Херсонської ОДА Гордєєва, був радником попереднього губернатора Андрія Путилова, а також входить до ради Херсонської територіальної організації «БПП «Солідарність».

Білий виступав на «Антимайдані» в Херсоні. Він також відомий як бізнес-партнер родини нинішнього керівника концерну «Укроборонпром» Романа Романова. Разом з його дружиною Людмилою Романовою, Білий є співвласником ДП «Рено центр Херсон» приватного підприємства «Сервіс плюс».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ