Підтримати нас

Херсонські аудитори з початку 2019 року відшкодували втрат на суму понад 9 млн грн

Автор статті
17 липня 2019 16:10
707
Поширити:

Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області протягом січня – червня поточного року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 9,1 млн грн.

За результатами заходів керівниками місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийнято 16 управлінських рішень та враховано 51 пропозицію за результатами державних фінансових аудитів.

Правоохоронні органи за результатами розгляду матеріалів ревізій, проведених спеціалістами управління, розпочали 7 досудових розслідувань. Повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення вручено 2 службовим особам.

До установ та організацій, у яких виявлено порушення, застосовано 7 фінансових санкцій у вигляді зупинення і призупинення операцій з бюджетними коштами.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано інформацію про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на суму 2,0 млн грн.

За недотримання законодавства 26 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 4 – до дисциплінарної, 3 осіб звільнено з посад.

Окрім того, херсонські аудитори ініціювали 8 позовів щодо усунення виявлених порушень перед органом прокуратури.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ