Підтримати нас

Херсонщина посилює міжнародні зв'язки з Польщею

Автор статті
25 червня 2020 10:00
673
Поширити:

Голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв сьогодні, 25 червня, провів зустріч з Генеральним консулом Республіки Польщі в Одесі Катажиною Солек.

Про це повідомляє пресслужба ХОДА. Як ідеться в повідомленні, обидві сторони приділили увагу можливості  подальшої співпраці у межах українсько-польського партнерства.

«Польща для нас є стратегічним партнером, і міжрегіональні зв’язки з її регіонами для нас надзвичайно важливі. Ми вже підписали угоду з Підкарпатським воєводством і мали намір цієї весни відвідати польських колег, щоб під час візиту запланувати спільні економічні, туристичні та культурні заходи. На жаль, нам завадила пандемія, але після її закінчення ми обов’язково відновимо співпрацю», – підкреслив Юрій Гусєв.

Також голова облдержадміністрації наголосив, що після карантину має намір запросити польських інвесторів і партнерів на Херсонщину, щоб презентувати неабиякий потенціал нашої області.

В свою чергу, Катажина Солек розповіла, що особисто вона щиро підтримує встановлення міжрегіональних зв’язків між Херсонщиною та Підкарпатським воєводством і готова всіляко сприяти їхньому розвитку.

«Я сподіваюсь, що після закінчення дії карантинних обмежень, пов’язаних з поширенням COVID-19, ми активізуємо роботу щодо цієї співпраці», – сказала Генконсул. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ