Підтримати нас

Херсонець став переможцем Чемпіонату світу ICO з різних видів єдиноборств

Vgoru
Автор статті
09 листопада 2018 04:03
701
Поширити:

Вперше у Чемпіонаті світу ICO, що проходив у місті Рим в Італії, у складі збірної України брав участь працівник Горностаївського відділення поліції, володар «чорного поясу» з контактного карате, інструктор вищої категорії Микола Кітченко та двоє його вихованців з поліцейського спортивного клубу «КІТ». З понад 1450 спортсменів з 25 країн-учасників херсонські спортсмени зайняли весь п’єдестал пошани, посіли перші, другі і треті місця у різних дисциплінах. А у загальному заліку збірна команда України виборола третє місце.


Микола Кітченко та двоє його учнів змагалися у греплінгу, ушу саньда та ММА. У категорії змішані бойові мистецтва Микола Кітченко посів I місце, у греплінгу та ушу саньда став другим. А двоє вихованців поліцейського спортивного клубу «КІТ» Станіслав Зимов та Вікторія Любашевська, яких тренує Микола Кітченко, вибороли перемоги у всіх трьох дисциплінах.  

Вдома переможців зустрічали їх колеги, рідні, друзі, з квітами і кульками свого наставника вітали маленькі вихованці спортивного клубу.

Кітченко Микола Георгійович працює старшим інспектором-черговим сектору реагування патрульної поліції Горностаївського відділення поліції.  Він є багаторазовим чемпіоном Європи і Світу зі змішаних єдиноборств. У вільний від служби час тричі на тиждень старший лейтенант поліції тренує дітей у поліцейському спортивному клубі «КІТ», який Микола заснував 4 роки тому.

Поліцейський не просто навчає дітей карате та прийомам самооборони. Він намагається виховати в них почуття відповідальності за себе, близьких, слідкує за успіхами вихованців у школі. У спортивному клубі займаються 30 дітей з усього Горностаївського району, це хлопці і дівчата віком від 6 до 18 років. Варто зазначити, що це не просто тренування, а професійні заняття. Майже всі вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатах, завойовують кубки і медалі найвищого ґатунку. І чергова перемога у світовому чемпіонаті учнів та їх наставника вкотре довела, що на Херсонщині вихованці спортивного клубу «КІТ» найсильніші.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ