Підтримати нас

Ігор Луценко: візит ТСК у справі Гандзюк в Херсон пройшов успішно

Автор статті
01 грудня 2018 08:29
698
Поширити:

Один з членів ТСК у справі вбивства Катерини Гандзюк нардеп Ігор Луценко розповів Вгору про результати виїзного засідання комісії в Херсон:

“За ці два дні ТСК вперше почала знайомитися з реальним станом всіх тих справ, які стосуються вбивства Катерини Гандзюк. На мою думку, саме в Херсоні ми змогли зібрати той максимум інформації, який мали зібрати. І тут постає питання: як далі ТСК співпрацюватиме з правоохоронними органами, щоб всю зібрану інформацію реалізувати ” - зазначає нардеп.

Другий день засідання ТСК пройшов за зачиненими дверима. Члени комісії вислухали декотрих місцевих активістів, які виявили бажання висловитися. Вся передана інформація не розголошується, але за результатами роботи виїзного засідання ТСК членами комісії буде складно звіт. Його оприлюднять 4го грудня у Верховній Раді.

Проте голова ТСК Борислав Береза саме в другий день засідання дуже жорстко висловився на своїй Фейсбук сторінці в оцінці  керівництва області.

Утім, нардеп Ігор Луценко з пересторогою відноситься до того, що робота однієї лише ТСК у справі Гандзюк може глобально вплинути на вирішення проблем, що склалися в Херсоні і області:

“У мене є сумніви, що такий величезний “гнійник” можна очистити силами однієї Тимчасової слідчої комісії, яка наділена лише інформаційно-аналітичними повноваженнями. Але ми можемо спрацювати на дальню перспективу і показати всій країні те, про що всі могли давно здогадуватись, але не мали підтверджуючих фактів. Можливо, таке викриття стане передумовами для усунення цього “дикого феодалізму” в регіонах, але для вирішення таких глобальних проблем необхідна загальна зміна структури влади.”

Нагадаємо, що 29 - 30 листопада, відбулося дводенне виїзне засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі вбивства Катерини Гандзюк в Херсоні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ