Підтримати нас

Хто проводить покрівельні роботи в Херсоні та до кого звернутися за допомогою у ремонті

Vgoru
Автор статті
02 червня 2021 07:48
1,479
Поширити:

Якщо у вас у планах капітальний ремонт або будівництво, то вам точно знадобиться надійний помічник.

Для зведення складної покрівлі необхідні спеціальні знання та висока кваліфікація. Торгово-будівельна компанія “МКМ- ГАРАНТ” на ринку з 2015 року. Компанія успішно працює у сфері торгівлі будівельних матеріалів для покрівлі та огорож - оптова та роздрібна торгівля металочерепицею і профнастилом. Окрім цього, займається продажем секційних воріт, ролетних систем, а також виробництвом навісів і металевих воріт будь-якої складності під індивідуальні замовлення.

Надійні фахівці

“МКМ-ГАРАНТ” володіє групою надійних професіоналів з досвідом від 8 років, які знайдуть підхід до кожного клієнта. Спеціалісти виконують роботи із влаштування покрівель різного ступеня складності та є одними з кращих у Херсонській області. Майстри допоможуть вам у проведенні монтажних і покрівельних робіт, зведення огорож будь-якої складності, а також воріт та хвірток. Компанія надає також будівельні послуги малому і середньому бізнесу у сфері.

Усі послуги кваліфіковані фахівці виконають якісно, вчасно й відповідно до проєктної документації та кошторису.

Покрівельні послуги

У покрівельні послуги, що надаються “МКМ-ГАРАНТ”, входять різноманітні роботи:

  • влаштування дахів і покрівлі, вид і кількість яких визначається проєктом будівлі й типом покрівлі;

  • утеплення і теплоізоляція підпокрівельного простору;

  • установка паро- та гідроізоляції;

  • обшивка сайдингом фронтонів і навісів;

  • ремонт покрівлі різних типів, з відновленням цілісності покрівельного килима;

  • монтаж мансардних вікон і горищних сходів.

Якщо вам потрібна допомога у дрібних роботах на даху чи треба втілити дизайн мрії - можете сміливо звертатись за допомогою до спеціалістів “МКМ-ГАРАНТ” за послугами:

  • установка системи вентиляції;

  • гідроізоляція даху;

  • вбудовування в покрівлю димоходів різної конструкції;

  • декоративне оформлення даху - установка трубних ковпаків, флюгерів, карнизних планок.

У компанії запевняють, що всі матеріали для робіт сертифіковані та дозволені до застосування й гарантують тривале життя вашої покрівлі. Майстри використовують виключно якісні покрівельні матеріали, а їх установка проходить відповідно до всіх норм і правил.

Монтаж воріт або паркану

Якщо ви плануєте ремонт або будівництво у дворі, то компанія “МКМ-ГАРАНТ” з радістю виготовить та зробить монтаж воріт різних моделей, з автоматикою або без. Адже ворота - один з основних напрямків діяльності компанії. Ворота, хвіртки, паркани мають високу якість, є функціональними та надійними. Майстри виготовляють ворота з профнастилу: орні й відкатні, ворота з сітки рабиці й зварної сітки, гаражні ворота.

“Монтаж паркану - це робота, яку ми виконаємо з великим задоволенням. У нас є все найсучасніше необхідне будівельне обладнання та інструмент. Зробимо повний комплекс робіт з урахуванням індивідуального підходу до кожного клієнта. Наші співробітники при встановленні паркану під ключ керуються всіма стандартами, чітко виконають ваші побажання і гарантують якісно виконану роботу в строк. Ми спеціалізуємось на установці доступних за вартістю зборів «під ключ». Можемо запропонувати монтаж якісної огорожі з різних матеріалів на вигідних умовах. Наші послуги є більш ніж доступними за цінами в регіоні.”, - розповідає керівник “МКМ-ГАРАНТ” Андрій Цаларунга.

Компанія співпрацює з різними заводами-виробниками і здійснює прямі закупівлі базової сировини. Фірма веде монтаж парканів під ключ цілий рік. Водночас спеціалісти невпинно стежать за новими технологіями, використовують якісні матеріали й відповідно надають гарантії на всі виконані роботи.

Різноманіття моделей і конструкцій воріт дозволяє задовольнити будь-який запит. Тож кожне замовлення є унікальним та неповторним і обмежується лише фантазією клієнта. Працівники компанії з радістю проконсультують та допоможуть обрати найкращий варіант.

Як зв’язатись

Торгово-будівельну компанію “МКМ - ГАРАНТ” ви можете знайти у місті Херсоні на вулиці Качалова, 44 (навпроти Міленіуму).

Графік роботи:

Пн - Пт - 9:00 - 17:00

Сб - 9:00 - 14:00

Нд - вихідний

Контакти: т. (095)115-47-28, mkmgarant@gmail.com.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ