Підтримати нас

Голосуємо за Щасливцеве!

Автор статті
21 червня 2019 09:33
772
Поширити:

Проект села Щасливцеве Генического району Херсонській області увійшов у двадцятку кращих проектів IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019». Зараз він посідає 8 місце, але кошти на реалізацію проекту отримає п’ятірка кращих.

Позиція в рейтингу напряму залежить від результатів онлайн-голосування, яке розпочалося з  17 червня та триватимете до 17 липня.

У цьому році на конкурс подало свої бізнес-плани 115 сіл , найбільш активними були жителі Черкаської, Тернопільської та Запорізької областей.

У двадцятку кращих з Херсонщини увійшов лише проект села Щасливцеве. Там мріють на березі Арабатської стрілки спорудити для людей з обмеженими можливостями три виходи до моря із дерев’яними доріжками для пересування, спеціалізованими переодягальнями, інформаційними вказівниками, а також придбати пляжні коляски для купання у морі. Проект залучить до оздоровлення максимально широке коло людей з числа інвалідів на візках та зробить доступним для них пляжний відпочинок.

Наприклад, як це вже існує в інших країнах:

На реалізацію проекту потрібно 126 750 грн., частину коштів (30% від загальної суми)  сільська рада готова витратити з місцевого бюджету.  

Проголосувати за мрію наших земляків та відпочивальників можна тут.

Довідкове:  Конкурс проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, компанії «Бейкер Тіллі Україна», Освітнього проекту «Агрокебети», журналу Agroexpert.

Село-переможець отримає 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проекту (частина коштів виграшу буде зібрана за допомогою челенджу, який AgroPortal.ua організовує спільно з Освітнім проектом «Агрокебети»).

Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації бізнес-проекту. Сума вказана без урахування податків та зборів.

Також одне з 10 сіл-півфіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні зелену алею, що дозволить селу стати ще привабливішим.

Компанія «Бейкер Тіллі Україна» надасть одному із 10 сіл-півфіналістів грошову премію на часткове покриття витрат при реалізації бізнес-проекту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ