Підтримати нас

Ходу немає. У дворі херсонської багатоповерхівки перекрили проїзд

Автор статті
08 липня 2021 12:00
872
Поширити:

Для чого існують внутрішньодворові проїзди у дворах багатоповерхівок?

Читачі, безумовно, скажуть, що відповідь очевидна: щоб по них могли їздити транспортні засоби! Однак таке тлумачення цього питання напевно оскаржать деякі жителі дев'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Івана Богуна в Шуменському мікрорайоні обласного центру. Тут вирішили, що на ділянці між 10 і 8 під'їздами проїзд автомобілів, мабуть, недоречний. Тому дорогу перегородили ось такими бетонними плитами, що на фото.

Деякі мешканці будинку позитивно зустріли таке рішення. Вони стверджують, що у дворі - досить регулярний і інтенсивний потік машин, а в цей час тут граються маленькі діти. Також жалісливі херсонці побоюються за життя місцевої живності - собак і кішок. Тому перекриття проїзду, резюмують мешканці, було необхідне.

Проте виникає питання навіть не про можливість проїхати цією ділянкою для звичайних легковиків, а про можливість дістатися до місця для спеціального транспорту. Карети швидкої медичної допомоги, бригади пожежників, аварійні машини зі служби газу тепер тут проїхати не зможуть. І це, якщо трапиться якась надзвичайна подія, це загрожує серйозними проблемами  самим же мешканцям багатоповерхівки.

Фото Миколи Овчаренка

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ