Підтримати нас

У Херсоні відбудеться фестиваль “З КРАЇНИ В УКРАЇНУ”

Vgoru
Автор статті
22 липня 2021 11:49
1,242
Поширити:

У суботу, 7 серпня, у Херсоні відбудеться частина Всеукраїнського мандрівного фестивалю "З КРАЇНИ В УКРАЇНУ"!

В рамках фестивалю місцева команда “Море мрій” проведе низку заходів на набережній по проспекту Ушакова.

1. "Пікнік людей та ідей", на якому відбудеться презентація успішних кейсів співпраці влади і громадськості, локальних бізнесів, що перейде в нетворкінгову вечірку, де молодь зможе знайти однодумців та обмінятись цікавими ідеями.

2. "Битва проєктів". Пітчинг молодіжних ідей та проєктів, з обговоренням і можливістю втілення їх ідей в життя міста.

"Битві проєктів" передуватиме перший в місті хакатон "Море мрій", що пройде 6 серпня. Разом з кваліфікованими тренерами і фасилітаторами будуть створені команди, які впродовж двох днів працюватимуть над спільною ідеєю, що покликана вирішити актуальну проблему міста.

У суботу, 7 серпня, відбудеться пітчинг проєктів. Команди презентуватимуть свої напрацювання перед представниками місцевої влади, бізнесу, громадських організацій та мешканців Херсона й поборються за призи! 

Реєструватися тут: https://forms.gle/RFS2Z3hdRYGpn58v5

Дедлайн заповнення форми - 31 липня, 23 години 59 хвилин. Оргкомітет залишає за собою право відбору заявок. 

У зв'язку з карантинними обмеженнями лише 20 хлопців та дівчат зможуть узяти участь у хакатоні.

Учасників та учасниць, що будуть обрані, повідомлять окремим електронним листом-запрошенням, де буде вказана адреса локації та час проведення хакатону. За додатковою інформацією звертайтесь до Євгенія, програмного менеджера:

Телефон: 0632357165. Пошта: iovpope@gmail.com. FB: https://www.facebook.com/stupotmundi

3. Квест "Місту потрібні супергерої". Мета – познайомити херсонську молодь із процесом прийняття рішень у місті. Під час квесту командам доведеться знайти вирішення конкретної нагальної проблеми в місті та дізнатись як працює комунікація між владою та містянами.

4. Просування телеграм-каналу "Море мрій". Це дієвий телеграм-канал, де молодь бачитиме інформацію про можливості та ініціативи, якими може скористатись для свого розвитку. Канал створено для того, аби зібрати активну молодь міста разом. Тут подаватиметься корисна та актуальна інформація про різноманітні заходи та активності в місті, області та Україні в цілому. Також канал створений для пошуку однодумців та корисного спілкування молоді, яка готова мріяти та діяти. Перейти на канал можна за посиланням: https://t.me/moremrii.

Приєднуйтеся!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ