Підтримати нас

Херсонська поліція затримала чоловіка, який пограбував жінку заради подарунка дружині

Автор статті
19 січня 2021 12:37
980
Поширити:

Минулого тижня в  Дніпровське відділення поліції Херсона звернулася 46-річна мешканка обласного центру. Ввечері поблизу кав’ярні по вулиці Іллі Кулика невідомий вирвав у її доньки з рук мобільний телефон «Samsung Galaxy A51» та швидко зник у дворах.

Як повідомляє відділ комунікації поліції, оперативники встановили  зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Олешківської територіальної громади. Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. Він зізнався у скоєному і видав поліцейським викрадений смартфон. Чоловік  пояснив, що буцімто хотів подарувати дружині дорогий телефон, а грошей не мав.

Олешківцю повідомлено про підозру в злочині, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає штраф від 2 тисяч до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт  до шести місяців, або позбавлення волі  до чотирьох років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ