Підтримати нас

Херсонців запрошують взяти участь у конкурсі стартапів

Vgoru
Автор статті
13 липня 2021 05:30
977
Поширити:

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Херсонській області, створений на базі Херсонського національного технічного університету за підтримки Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO) оголошує конкурс стартап-проєктів.

До участі у конкурсі запрошуються студенти ВНЗ, учні закладів загальної середньої освіти, малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники.

Стартап-проєкти мають бути спрямованими на запровадження “чистих” технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище шляхом значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та в результаті досягти скорочення викидів парникових газів та інших забруднювальних речовин в навколишнє середовище.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити АНКЕТУ.

Кінцевий термін подання заявки - до 30 липня 2021 року включно.

Що очікує учасників конкурсу?

  • навчання півфіналістів у Бізнес-академії з основ підприємництва, маркетингу, ділових комунікацій. Знайомство з новітніми методиками бізнес-управління.

  • можливість отримати консультації щодо маркетингової діяльності, побудови бізнес-моделі та створення презентацій для інвесторів.

  • можливість налагодити зв’язки з підприємцями Херсонської області. Нетворкінг.

  • можливість представити свої стартапи на міжнародних площадках. 

  • програму менторінгу від міжнародних та національних експертів. 

  • підтримка у пошуку інвесторів, партнерів (з України та за кордоном) та фінансової підтримки для реалізації ідей.   

  • фінансова підтримка від Проєкту UNIDO/GEF для розвитку стартап-проєктів переможців конкурсу

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ