Підтримати нас

Херсонців та гостей міста запрошують на безкоштовні пішохідні екскурсії

Vgoru
Автор статті
16 серпня 2021 11:21
821
Поширити:

До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України 24 серпня Херсонське відділення у Громадської спілки "Всеукраїнська асоціація гідів" підготувало три ексклюзивних маршрути, що познайомлять з цікавими історіями міста.

Перша екскурсія - “Від Поштової до Ушакова” почнеться о 8:00 і триватиме дві години. Екскурсійна група порине в історію вулиці, навчиться користуватися сонячним годинником, відвідає територію Богоугодного закладу (що зберігся й досі) та дізнається, де раніше була розташована пожежна частина, і де був нічний притулок, в якому ночував письменник Олександр Грін.

Гід: Світлана Пономаренко. Контактний телефон: +38 (066) 3033971

О 10:00 розпочнеться пішохідна екскурсія “Магніт “Давній Херсон”. Ця екскурсія — можливість відчути атмосферу старого міста, переміститися у минуле на декілька століть тому, дізнатися більше про відомих особистостей, які організовували успішну комерційну діяльність Північного Причорномор’я; побувати на першій вулиці Півдня України, ознайомитися з найдавнішою церквою Херсона й відкрити для себе ще більше історичних цікавинок. Екскурсія триватиме 2 години.

Гід: Тетяна Стицко. Контактний телефон: +38 (066) 8229932

О 12:00 стартує екскурсія “Від храму до храму”. Під час екскурсії ви побачите двох архітектурних близнюків й сім храмів, дізнаєтеся про геніїв, героїв, аферистів, футуристів та почуєте історії їхніх родин, що жили у Херсоні понад 200 років тому.

Гід: Наталія Нижник. Контактний телефон: +38 (066) 8783235

Місце зустрічі: вул. Суворова, 1.

Більше новин Херсона читайте в нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ