Підтримати нас

Фігурант справи Гандзюк Левін змінив зовнішність — болгарська поліція

Автор статті
27 січня 2020 13:13
656
Поширити:

Правоохоронні органи Болгарії повідомили деталі затримання ймовірного організатора вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна. За словами поліцейських, Левін змінив зовнішність.

Про це “Слідство.Інфо” дізналося з брифінгу правоохоронців, який відбувся в понеділок, 27 січня.

“Левін змінив зовнішність так, що був не схожий на фото з Інтерполу. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців”, —повідомили на брифінгу у Болгарії. Під час затримання Левіна у нього вдома вилучили два паспорти — місцевий і закордонний. Йому заборонили покидати територію країни, невдовзі суд вирішуватиме питання про його екстрадицію.

Крім того, болгарські поліцейські розповіли, що Левін потрапив до Болгарії через Румунію у 2018 році. Він пішки перетнув кордон у населеному пункті Дуранкулак. У Болгарії, за твердженнями правоохоронців, він офіційно ніде не реєструвався.

Як уже зазначало “Слідство.Інфо” із посиланням на журналістів місцевого видання Bivol.bg підозрюваного в організації злочину проти Катерини Гандзюк, який більше року переховувався від українських правоохоронців, затримали в болгарському місті Бургас 24 січня на 24 години. 25 січня час утримання Левіну продовжили ще на 72 години. Відтак, завтра, 28 січня, йому мають обрати запобіжний захід.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ