Підтримати нас

"Двічі на рік ціни знижуються на 75%" - скільки потрібно грошей для життя в Еміратах

Автор статті
03 жовтня 2017 02:01
575
Поширити:

Щоб нормально жити у Об'єднаних Арабських Емиратах потрібно мати зарплату від $ 6 тис.

Про це говорить українка Олена Нур, вона вийшла заміж за араба і живе в Еміратах, повідомляє obozrevatel.

"Я витрачаю На їжу 30 доларів в день. Якщо ми їдемо на вихідні в Дубаї і виходимо ввечері з дитиною в якийсь розважальний центр, то потрібно розраховувати мінімум на 100 доларів, - каже Олена Нур. - Освіта в приватних школах і в вузах коштує дуже дорого. Наприклад, ціни в школах за рік навчання коливаються від 3 тисяч доларів в індійській до 20 тисяч доларів у британській школах. Експати можуть віддавати всі гроші за освіту і оренду квартири".

Найменша квартира не менша за стандартну трикімнатну в Україні. У великих містах така коштує від $5 тис.

"Багато хто, працюючи у великому місті, вважають за краще знімати житло в містах поменше. Часто одинаки знімають житло на кілька людей. Це виходить дешевше, але заборонено законом, якщо разом живуть чоловіки та жінки без шлюбу. Оцінюють квартиру не кількістю кімнат, а кількістю спалень, як в США. Ми живемо в квартирі з трьома спальнями, яку оплачує компанія чоловіка. З нас беруть лише мізерну суму в 200 доларів".

Двічі на рік у магазинах настає сезон знижок, ціни знижуються на 75%.

"Це рай для шопоголіка, і заради шопінгу сюди з'їжджаються туристи з усього світу. Тутешні жінки також дуже велику увагу приділяють зовнішності. Макіяж, зачіска, манікюр, косметичні салони, останнім часом – спортзали. Серед арабок модно перефарбовуватися в блондинок. Поширені пластичні операції. У косметичних салонах в основному працюють азіатки, але я і мої українські знайомі воліємо шукати майстра серед своїх".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ