Підтримати нас

Довідка через вікно: у Херсонському ЦНАПі змінився режим роботи

Автор статті
30 березня 2020 14:00
668
Поширити:

Отримати дозвіл, довідку чи погодження в період надзвичайної ситуації, яку запровадили в Україні, можливо. Центр надання адміністративних послуг у Херсоні продовжує працювати. На час карантину прийом громадян здійснюється не у будівлі, а через вікно.

Адміністратори працюють у захисних масках та гумових рукавичках. У ЦНАПі надають всі види послуг, на час карантину змінився тільки графік роботи.

"Надаємо всі послуги, як і надавали, змінився графік роботи, в суботу не працюємо, в будні з 9:00 до 16:00 щодня, з обідньою перервою з 12:00 до 12:45. а так, всі ті самі послуги, що й надавалися, весь перелік є на сайті нашому, можна і поштою відправляти, щоб менше ходити. Все приймаємо в тому ж режимі", - розповідає Ксенія Новікова адміністраторка центру надання адміністративних послуг.

За час карантину, каже адміністраторка ЦНАПу, людей поменшало. Сергій Красніков – один з тих, хто 30 березня звернувся до центру:

"Не страшно, тому що робити треба. Звернувся за послугою - дозвіл на об’єднання двох домоволодінь в одне. Це терміново потрібно зробити? Так, бо людина продовжує будувати і треба змінити правові документи, щоб вона могла це робити".

Сергій Михайлов прийшов за консультацією. Чоловік думав що на період карантину ЦНАП не працюватиме:

"Треба отримати дозвіл від держпраці на виконання робіт. Ми робили заявку в експертно-технічному центрі, вони зробили нам висновок, а тепер хочу подати заяву, тому і прийшов дізнатися, чи приймають вони заяви. Виявилося, що приймають".

Адміністраторка центру надання адміністративних послуг каже, що 30-го березня за перші три години роботи до них звернулися близько 20-ти осіб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ