Підтримати нас

Цілителька «зняла» порчу і 83 тисячі гривень

Автор статті
02 грудня 2021 13:09
906
Поширити:

Ще в середині минулого місяця 35-річна жінка з Мирненської територіальної громади відчула, що її сім’ю обсіли негаразди і їх треба якось залагоджувати. І вирішила шукати допомоги в соціальних мережах.

А там і натрапила на ворожку. Зав’язалося листування. Згодом знахарка, що назвалася Єлизаветою, попросила номер мобільного телефону клієнтки і одразу ж зателефонувала їй. І повідомила, що  нашій землячці й далі докучатимуть сімейні прикрощі, але позбутися їх назавжди вона  допоможе всього  за   2 тисячі гривень, які треба переказати на банківську картку.

Звісно, на цьому контакти жінок не обмежилися. Виявилося, що 2 тисячі гривень – занадто мала сума, аби отримати омріяне сімейне щастя. Бо воно коштує значно більше. Але коли сума за два тижні спілкування виросла до 83 тисяч гривень, які перекочували на картку Єлизавети, наша землячка схаменулася. І було від чого, бо переказала ворожці всі свої заощадження й отримала вже інші негаразди.

Тепер, як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, правоохоронці розшукують цілительку і закликають бути обачними та попередити своїх знайомих, літніх родичів і сусідів про такий вид шахрайства.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ