Підтримати нас

Чотирнадцятий тур: перемога, нічия, поразка

Автор статті
18 жовтня 2021 13:09
881
Поширити:

Чотирнадцятий тур Чемпіонату України з футболу в групі "Б" другої ліги склався для херсонських команд драматично. Принаймні, у цьому турі дві з них не програли, що для нинішнього сезону вже можна вважати успіхом. А сімферопольська "Таврія" і зовсім виграла.

Матч з ФК "Полтава" на полі суперника склався з найперших хвилин вдало для "Таврії". Уже на 8-й хвилині гол забив Євген Білоконь. Щоправда, в одній з атак сімферопольці пропустили, але майже одразу знову вийшли вперед: гол з пенальті на рахунку Олексія Бойка.

Під кінець другого тайму він же встановив остаточний результат - 3:1.

Херсонський "Кристал" на своєму полі приймав "Тростянець". У цьому матчі всі важливі події сталися в другому таймі. Гості вийшли вперед на 50-й хвилині, але "синьо-зелені" зуміли відігратися вже через п'ять хвилин: гол на рахунку Івана Козака. Після цього "Кристал" навіть зумів вийти вперед після точного пострілу Арсенія Процишина. Але втримати переможний рахунок херсонцям не вдалося: на 81-й хвилині після добивання з пенальті гравець "Тростянця" Віталій Полянський зрівняв рахунок. Підсумок - 2:2.

Нарешті, новокаховська "Енергія" вдома під завісу зустрічі програла мінімально запорізькому "Металургу" - 0: 1.

Після цього туру всі три херсонські команди продовжать розташовуватися внизу турнірної таблиці, хоча "Таврія", набравши вже 17 очок, зуміла наблизитися до групи команд, що йде в першому десятку. До того ж у сімферопольців є ще матч у запасі. У наступному турі, що закриває перше коло чемпіонату, "Таврія" прийме на стадіоні в Мар'янівці команду "Яруд". Перемога в цій грі дозволить сімферопольцям піднятися значно вище в турнірній таблиці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ