Підтримати нас

Центр служби крові Херсонщини закликає на донорство подарунками

Автор статті
28 жовтня 2021 07:33
937
Поширити:

Херсонський обласний центр служби крові проводить акцію "Здай кров - отримай подарунок" яка триватиме до 29 жовтня включно.

На жаль, в області  відчутний дефіцит донорської крові, але ж від її наявності дуже часто залежать людські життя. Зокрема, наразі терміново потрібна велика кількість донорів для  17-річного Валерія, який постраждав у ДТП та перебуває у реанімації Херсонської обласної клінічної лікарні.

Здавши кров, ми допоможемо його врятувати.

До акції приєднався соціально відповідальний бізнес, тому серед донорів розігруватимуться подарунки: два комплекти наборів від товариства з обмеженою відповідальністю “RЕDМЕD” (термокружка, сумка, чашка, записник та спеціальна подяка у червоній рамці) та сертифікати від піцерії “SALEEPEPE”. 

Всім, хто здає кров з 25 по 29 жовтня, видають спеціальний купон з номером, який візьме участь у розіграші подарунків. 

Розіграш відбудеться за допомогою програми-генератора випадкових чисел. Він буде зафіксований на відео й опублікований 29 жовтня о 14:00 на всіх інформаційних ресурсах центру (офіційний сайт, сторінки в Інстаграм і Фейсбук, а також Телеграм-каналі). 

Також у ці дні всі донори отримують на згадку браслети з написом “МАЮ ГОНОР, БО Я ДОНОР” від ТОВ “RЕDМЕD”  та з написом “Я ДОНОР КРОВІ” від ТОВ “ОПТІМА ТРЕЙДИНГ”.

Донорів приймають за звичним розкладом: щоденно (крім суботи та неділі) з 8.00 до 12.30. 

Херсонський обласний центр служби крові також нагадує: перед процедурою потрібно проконсультуватися з лікарем щодо відсутності протипоказань, а при собі обов'язково мати паспорт. 

Детальнішу інформацію можна переглянути тут.

Фото зі сторінки Херсонського обласного центру служби крові у Фейсбук

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ