Підтримати нас

Афера та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

Автор статті
22 серпня 2019 05:00
681
Поширити:

У середу, 21 серпня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 700 заяв і повідомлень, серед яких 122 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані 4 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 4 людини отримали травми. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 112 адміністративних протоколів, із них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 36-річний житель Суворовського району. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його авто, звідки викрали 5000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 45-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що знайшов оголошення з продажу авто. В ході розмови по телефону з продавцем останній попросив внести передоплату в сумі 12000 гривень. Після перерахування коштів продавець на дзвінки не відповідає. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції звернувся 43-річний чоловік. Він розповів, що невідомі проникли в його будинок, звідки викрали золоті вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ