Підтримати нас

Адвокат справ Майдана Євгенія Закревська припинила голодування

Автор статті
04 грудня 2019 05:58
653
Поширити:

Адвокатка сімей Небесної сотні Євгенія Закревська повідомила у Facebook 4 грудня, що припиняє голодування.

Повідомлення на сторінці читатйе тут.

Вона нагадала, що станом на 3 грудня слідства у справах Євромайдану не проводили 13 днів. Закревська зазначила, що ухвалення Верховною Радою закону про зміни в законодавство про Держбюро розслідувань – це перемога, але слідства ще немає.

"Завтра я підніму келих соку за нашу спільну перемогу і продовжуємо вимагати й контролювати: підписання прийнятого законопроєкту президентом (від двох днів до двох тижнів – залежить від пріоритетності); чекаємо указ президента про затвердження нової структури ДБР зі створеним новим управлінням у справах Майдану і призначення в.о. директора ДБР; затвердження штатного розкладу нового управління у справах Майдану; переведення слідчих і прокурорів до 1 січня 2020 року; оголошення конкурсу на інші вакантні посади в управлінні у справах Майдану", – написала адвокатка.

 Закревська подякувала всім, хто підтримав її акцію.

"Зупиняємо голодування, але не припиняємо контролювати виконання владою плану дій по відновленню слідства у справах Майдану і не втрачаємо суспільної уваги над цими справами. Як тільки зникає увага суспільства – зникає пріоритет для влади й починається колапс", – додала вона.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ