Підтримати нас

23 березня відбудеться судове засідання щодо продовження строків слідства вбивства Каті Гандзюк

Автор статті
21 березня 2020 04:00
591
Поширити:

23 березня відбудеться  судове засідання щодо продовження строків слідства вбивства Каті Гандзюк. Про це повідомляють на сторінці ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Справа в тому, що з моменту екстрадиції Левіна до України слідство поновили і на розслідування залишилось всього 17 днів, які спливають 2 квітня 2020. Це абсолютно нереалістичний строк, щоб провести всі необхідні слідчі дії і передати обвинувальний акт щодо Мангера і Левіна до суду. У такий цейтнот слідство свідомо загнали ще за Юрія Луценка. Саме під його керівництвом рахували граничний строк розслідування від моменту пред'явлення підозри Новікову,який ні до злочину, ні до Мангера, ні до Левіна жодного відношення не мав. Насправді цей рік потрібно рахувати від пред'явлення підозри Левіну. Тобто від 16 грудня 2018 за винятком часу зупинки слідства. Думаємо, тут не обійшлося без впливу Мангера. Такі процесуальні диверсії саме в його стилі", - йдеться у повідомленні.

Засідання відбудеться о 12:00 у Печерському районному суді м. Києва (вул. Володимирська, 15).

"Засідання відбудеться, незважаючи на карантин. Проте ми, як вільні слухачі, не зможемо туди потрапити. Також ми не впевнені, чи зможуть представники ЗМІ відвідати це засідання. Ми будемо намагатися оперативно інформувати вас про хід і результат розгляду цього клопотання. Бережіть себе. Боротися за справедливість потрібно з міцним здоров'ям," - відзначають представники ініціативи, пише МОСТ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ