Підтримати нас

Як місячне затемнення позначиться на самопочутті і заробітках українців

Vgoru
Автор статті
22 березня 2016 03:54
663
Поширити:

У середу 23 березня відбудеться місячне затемнення. Українці його спостерігати не зможуть, бо відбудеться опівдні за нашим часом.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Затемнення зачепить Овен і Терези, - каже Максимова. - Для цих знаків тиждень виявиться критичним. Не покидатиме тривожність і неспокій. Не дразніть тварин. Може спостерігатися різке підвищення тиску і гіпертонічні кризи. Загострюються хронічні хвороби, виникають проблеми з обміном речовин і виведенням рідини з організму".

Астролог закликає бути стриманими.

"Не час з'ясовувати стосунки і вступати у суперечки. Люди будуть у стані афекту і погано контролюватимуть себе. Потім шкодуватимуть про сконе", - говорить Олена.

Важким виявиться день напередодні місячного затемнення.

"22 березня переважатиме гнітючий настрій, - розказує астролог. – Багатьом здаватиметься, що вони у безвихідному становищі. Відчай може штовхати людей на необдумані вчинки. Не залишайте надовго на самоті близьких з неврівноваженою нервовою системою. Зумійте вислухати і підтримати порадою. Обмінюйтеся думками. Зірки сприятимуть упевненим і наполегливим".

Місячне затемнення - несприятливий період для будь-яких починань і подорожей, для хірургічних втручань і укладання шлюбів. Так вважає астролог Віктор Давидов із Києва.

"Це час, коли потрібно утриматися як від шлюбів, так і від розлучень, - пояснює – Все, що затієте цього тижня, затягнеться надовго і принесе багато клопотів. Місячне затемнення позначиться на заробітках українців. Грошей у кишенах поменшає. Зачекайте з оформленням спадку, не спішіть витрачати гроші. Період невдалий для великих покупок. Не варто оформляти нерухомість, купувати чи продавати землю, авто".

За словами астролога, триває аварійно небезпечний період. Збільшиться кількість аварій та природних катаклізмів.

"Використовуйте цей час для відпочинку і медитації, - радить Віктор. – У багатьох проявляться приховані здібності. Пишіть вірші, музику, але з презентацією своєї творчості зачекайте до наступного тижня".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ