Підтримати нас

Шахрайство та незаконні боєприпаси: кримінальна хроніка Херсонщини

Vgoru
17 червня 2021 09:00
535
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 678 звернень, серед яких 108 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 87 адміністративних протоколів, з них 10 - за керування транспортом у нетверезому стані.

Колекція бойових зарядів

У смт Велика Олександрівка поліцейські провели санкціонований обшук на території домоволодіння 53-річного місцевого жителя. У підсобному приміщенні виявили предмети, зовні схожі на уламки твердих бойових зарядів протитанкових мін, загальною вагою близько 3,3 кг без запалу.

Чоловік пояснив, що заряди привіз з зони проведення ООС та зберігав без певної мети. Нині поліцейські встановлюють походження предметів, усе вилучене направлено на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Шахрайство через інтернет

В Херсонський районний відділ поліції звернувся 31-річний херсонець. Він розповів, що невідомий, під приводом продажу товару через мережу інтернет, шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами у сумі 20 600 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

Закликаємо бути обережними та купувати лише у перевірених продавців!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ